Rapport 2* och 1* dressyrtävling 6 juni 2023

>Rapport 2* och 1* dressyrtävling 6 juni 2023

Placerade hemmaekipage i LB:3

Den 6 juni 2023 var det återigen för vår Nationaldagsdressyr! Det blev lyckad dag med fint väder och många fina placeringar för våra duktiga hemmaekipge!

I dagens första klass Lätt B:2 plockade våra duktiga hemmaekipge hem hela tre av fyra placeringar! De placerade blev: 1:a Karin Persson & Ashford – Hogsta Dressyrryttare, 2:a Sofia Kindström & Lanola – Enskede Ridsällskap, 3:a Åsa Fritzell & Centano – Enskede Ridsällskap och 4:e Tess Elfgren & Riddhi Z – Enskede Ridsällskap. 

I klassen deltog 9 hemmaekipage. Utöver de placerade deltog även Camilla Holm & Harusa, Åsa Lidefelt & Zeller (Harry), Frida Weström & Derina (Diddi), Liza Holmberg & Unic Hästak, Eva Leach & Dorcas samt Ragni Wannag & Acarenza.

Tack till klassens sponsorer för fina priser till de placerade:

Omars blommor
Svedmyra


Dagens andra klass var en LB:3 där hemmaekipagen fortsatte leverera på topp! Fyra av fem placerade var våra egna ekipage: 1:a Tess Elfgren & Riddhi Z – Enskede Ridsällskap, 2:a Sofia Kindström & Lanola M (Lana) – Enskede Ridsällskap, 3:a Linda Bergman Fhors & Formaggia ST – Botkyrka Ridsällskap, 4:a Åsa Fritzell & Centano – Enskede Ridsällskap och 5:a Frida Wesström & Derina (Diddi) – Enskede Ridsällskap.

4 placerade hemmaekipage, utöver de placerade startade även; Mia Johansson & Alonso, Eva Leach & Dorcas, Kristina Köhler & Unic Hästak, Åsa Lidefelt & Zeller (Harry), Ragni Wannag & Acarenza samt Camilla Holm & Harusa H

Massa tack till klassens sponsorer:

Omars blommor
Svedmyra

 

I den tredje klassen, Lätt A:3, blev de placerade: 1:a Eva Kosman & Sandie Ravnskov – Orlångens Ridsällskap, 2:a Linda Bergman Fhors & Fromaggia ST – Botkyrka Ridsällskap 3:a Hedvig Bruno & Zorba – Mälaröarnas Ridklubb och 4:a Sonja Karlström Huerta & Lycka-Formia af JBP – Botkyrka Ridsällskap.

I klassen deltog ett av våra hemmaekipage Mia Johansson & Alonso.

Tack till klassens sponsorer för fina priser:

Omars blommor
Svedmyra

 

Fjärde klassen för dagen var Medelsvår C:1 där de placerade blev: 1:a Denise Rudebeck Renström & Ranadalstown Fleet Street – Lidingö Ryttarförening och 2:a Cecilia Larsson & Camper E – Lidingö Ryttarförening.


Vi vill tacka klassens sponsorer för fina priser:

Omars blommor
Svedmyra


Och i dagens sista klass som var Msv B:1 blev de placerade: 1:a Isabelle Falk & Grand Lux V/D Kooldries – Fågelbro Ridklubb och 2:a Elsa Cronhjort & Limerick – Djursholms Ridklubb.


Magiska tack till klassens sponsorer:

Omars blommor
Svedmyra

 

Alla resultat från dagen finns i Equipe.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla som gjort denna dag möjlig;

  • Tack till våra funktionärer som ställer upp och hjälper till att anordna så fina tävlingar.
  • Tack till Enskede Ridskola med sin fina anläggning.
  • Tack till våra domare Ulrica Jonsson och Eva Rydström.
  • Tack till styrelsen och USEK som bakat, och roddat med caféet.
  • Tack också till Tävlingskommittén som fixar och trixar så fint och proffsigt.

Tillsammans är vi bäst på häst! 

2023-08-20T16:50:23+02:007 juni 2023|