Rapport 2* och 1* dressyrtävling 6 juni 2022

>Rapport 2* och 1* dressyrtävling 6 juni 2022

Placerade i LA:3

Den 6 juni 2022 kunde vi återigen anordna en 2* och 1* dressyrtävling. Det blev en härlig dag där Enskedes ekipage tog placeringar i tre av tre möjliga klasser!

Dagens första klass var en LB:2 där hemmaekipage tog 2 av 4 placeringar! Klassen vanns av hemmaekipaget Eva Leach – Dorcas på 69%, andraplacerad Madeleine Sjöberg – Euphoria, Lidingö Ryttarförening på 67,167%, tredjeplacerad hemmaekipaget Johanna Bysell – Camiro på 66,667% och fjärdeplacerad Mathilda Loheim – Barcino QRE, Arphus Ryttarsällskap på 64,833%. Även hemmaekipagen Frida Wesström – Diddi, Åsa Fritzell – Centano, Ragni Wannag – Flair, Camilla Holm – Janne, Anna Falk – Gainsley och Tess Elfgren – Riddhi deltog i klassen med fina rundor!


Placerade i LB:2

Andra klassen för dagen var en LB:3 där Enskedes ekipage tog hela 3 av 5 placeringar! Klassen vanns av Denise Andersson Fyrbäck – Elitza D, Berga Ryttarförening på 70,161%, andraplacerad var hemmaekipaget Frida Wesström – Diddi på 66,935%, tredjeplacerad var även det ett hemmaekipage Åsa Fritzell – Centano på 66,613% , fjärdeplacerad var Annica Söder – Järn’s Zorbe, Swartlings Ryttarförening på 66,452% och femteplacerad ytterligare ett hemmaekipage Eva Leach – Dorcas på 66,129%. I klassen deltog även de duktiga hemmaekipagen Johanna Bysell – Camiro, Tess Elfgren – Riddhi, Camilla Holm – Janne och Anna Falk – Gainsley.


Hemmaekipagen Åsa Fritzell – Centano och Frida Wesström – Diddi, tredje- och andraplacerade i LB:3

Även i den tredje klassen, en LA:3, plockade ett hemmaekipage en placering! Klassen vanns av Denise Rudebeck Renström – Randalstown Fleet Street, Lidingö Ryttarförening på 70%, andraplacerad var hemmaekipaget Mia Johansson – Alonso på 68,286% och tredjeplacerad var Linnéa Fagerholm – Wichita Lady G på 67,286%. Hemmaekipaget Ingela Söder – Alonso deltog även i klassen med en fin runda och hamnade precis utanför placering på 64,143%.


Hemmaekipaget Mia Johansson – Alonso, andraplacerade i LA:3

Sista klassen för dagen var Msv C:1. Klassen vanns av Johanna Bergström – Royal Rebell, Ekeby Ridsällskap på 65% och andraplacerad var Isabelle Arnborger – Innocent, Drevinge Ryttarsällskap på 63,571%.


Placerade Msv C:1 Johanna Bergström – Royal Rebell och Isabelle Arnborger – Innocent

Samtliga resultat från dagen hittar ni i Equipe.

Ett stort tack till alla som hjälpt till med tävlingen, och ett stort tack även till våra sponsorer!

 

2022-09-04T19:09:12+02:007 juni 2022|