Rapport från en fin och solig nationaldag!

>Rapport från en fin och solig nationaldag!

Placerade i dagens LB:3

Idag hade vi lokal och regional dressyrtävling. Dagen bjöd på fint väder och många fina rundor, varav många var Enskedes egna ekipage! Vi hade under dagen fyra klasser: LB:2, LB:3, LA:3 och Msv B:4.

Dagens första klass var en LB:2 som vanns av Åsa Romnäs – Die Kleine, Sällskapet Segersta Sportryttare på 67%, andra placerad blev Åsa Ölund – Petite feu, Vällingby Ridsällskap, även de på 67%, tredje placerad Siv Birgersson – Icarus, Lejondals Ryttarförening 66.667% och fjärdeplacerad blev Tilde Thelenius – Quite Wild, Färingsö Ridsällskap på 66%. Precis utanför placering kom hemmaekipagen Ragni Wannag – Manitou med 65,5% och Greta Alm – Zeller (Harry) med 65%. Även Eva Leach – Bonfire och Frida Wesström – Derina (Diddi) deltog i klassen med fina rundor!


Vinnare LB:2 Åsa Romnäs – Die Kleine

Andra klassen var en LB:3 där 3 av 4 placerade var Enskede ekipage, så kul att vi har så duktiga ekipage! Vann gjorde hemmaekipaget Mirjam Karlsson – Bakkertje på 69.839%, andra placerad blev även det ett hemmaekipage Mia Johansson – Alonso på 69.032%,  tredje placerad blev Louise Aspegren – B, Mälarhöjdens Ryttarsällskap på 68.065% och fjärde placerad blev hemmaekipaget Hanna Fritzell – Dorcas på 67.419%. Vi hade tre till duktiga hemmaekipage som deltog med fina rundor i klassen: Greta Alm – Zeller (Harry), Clara Bergström – Bonfire och Frida Wesström – Derina (Diddi).


Samtliga placerade i LB:3


Vinnare LB:3 Mirjam Karlsson – Bakkertje!


Andraplacerade LB:3 Mia Johansson – Alonso

Därefter var det dags för dagens tredje klass, en LA:3. Även här var 3 av 4 placerade Enskede ekipage! Vann gjorde Ia Pettersson – Görklintgårds Cantara, Överby Hästsportförening på 68%, andraplacerad blev hemmaekipaget Ragni Wannag – Manitou på 67.857%, tredjeplacerad ytterligare ett hemmaekipage Ingela Söder – Alonso på 66.857% och fjärdeplacerade även det hemmaekipage Camilla Holm – Unnamed på 66.143%. I klassen deltog även Enskede ekipagen Linda Abrahamsson – Dairine of Tara och Åsa Fritzell – Dorcas som båda red fina rundor!


Alonso får klapp av klassens domare Maria Karlsson


Samtliga placerade LA:3

Dagens sista klass Msv B:4 vanns av Sara Pilgrim – Brilliant, Föreningen Högvretens Ryttare på 67.75%,  andraplacerad blev Sophie Öhrn – Civero 66.25%, Bromma Ridklubb och tredjeplacerad blev hemmaekipaget Linda Abrahamsson – Denver 65.75%.


Vinnare Sara Pilgrim – Brilliant


Samtliga placerade Msv B:4

Samtliga resultat hittar ni på Equipe.

Ett stort grattis till alla placerade!

Ett jättestort tack till alla fantastiska funktionärer som hjälpt till att genomföra den här tävlingen!

Och tack till dagens fina sponsorer!

 

 

 

 

2022-01-08T21:48:14+01:007 juni 2019|