Vilken fest!

>Vilken fest!

I lördags var det dags för Enskede Ridsällskaps årsmöte och i år har vi kombinerat det med en fest som markerade slutet av vår jubileumsår och vår 70-årsfirande.

Först på dagens agenda var årsmötet som hölls i teorisalen. Ordförande för årsmötet var Ragni Wannag, och sekreterare, Katarina Nordlund. Klubbens ordförande, Lorraine Daum, med hjälp av Charlotte Dahlman, Katarina Nordlundh och Ingela Söder berättade om verksamhetens året och drog klubbens Resultatrapport och balansräkning.

Maggi Fryklöf presenterade sedan valberednings kandidater till styrelsen. Lill Andersen blev vald som kassör för 2 år. Invalda ledamöter blev: Angelica Rundblad, Alexandra Blomberg, Alexandra Kindblom, Emma Nilsson och Filippa von Essen som ledamöter för 2 år. Ingela Söder och Sonja Dandenell blev invalda som suppleanter för 1 år.

Lorraine Daum tackade de avgående medlemmar ur styrelsen 2016: Anne Larsson, Anneli Josefsson, Carolina Bastigkeit, Cecilia Fix, Charlotte Dahlman, Clara Bergström, Katarina Nordlund och Paula Pukk.

Efter årsmötet, anslöt flera personer för att upptäcka fotoutställningen om klubbens, ridskolans och Enskede Gårds historia. Detta är ett projekt styrelsen har jobbat med de senaste 6 månader. Utställningen finns i teorisalen och ska finnas tillgänglig under hela mars. Vi kommer försöka hålla teorisalen öppen så mycket som möjligt.

Innan det var dags att bege mot restaurangen för middag, samlades alla på gårdsplanen för en eldig show. Många blev imponerade att paret som körde uppvisningen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Och så kröntes dagen med härlig mingel, väldigt god mat, lotteri, frågesport, många priser, några fina hedersomnämnande och ännu mer mingel och en del dans! En fantastisk kväll på Enskede Wärdshuset!

Tacka alla som kom och gjorde denna kväll oförglömlig!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2017-02-28T15:52:35+01:0028 februari 2017|