Rapport från årsmötet som gick av
stapeln lördagen den 17e februari

>Rapport från årsmötet som gick av
stapeln lördagen den 17e februari

Lördagen den 17:e februari gick Enskede Ridsällskaps årsmöte och årsmötesfest av stapeln!

Till ny ordförande för Enskede Ridsällskap valdes Emma Nilsson, som rider på lördagar kl. 12. Emma har under året som gått suttit som ledamot i styrelsen, med ansvar för bidragsansökningar. Lorraine Daum avgick därmed som ordförande, men sitter kvar som vice ordförande på två år. Lill Andersen fortsätter som kassör och Inger Cedborg som sekreterare. Alla ledamöter valdes för uppdrag på två år och suppleanterna på ett år. En fullständig lista över namn och uppdrag kommer på hemsidan och anslagstavlorna i stallet inom kort. Tack till Conny Broberg för ett väl uppstyrt möte!

Under årsmötet bestämdes att styrelsen, på uppdrag av ridsällskapets medlemmar, ska engagera sig i frågan om Enskede värdshus rivande och hur projektet kommer att påverka verksamheten på ridskolan och klubbens medlemmar. Mer om det kan du läsa i tidningen stockholm direkt i en artikeln om värdhuset och i en annan artikel om hur ridskolan kan komma att påverkas av bygget. Om du är intresserad av eller har kunskap om frågan och vill engagera dig, är du välkommen att kontakta styrelsen. Det kan du göra genom att maila till medlem@enskederidsallskap.se.

Efter årsmötet följde en stunds mingel med bubbel och därefter middag. I en fullsatt festlokal i Liljeholmen åt vi gott, skålade för hästen och delade ut diplom till medlemmar som utmärkt sig extra under året. Bl.a. blev styrelsens sekreterare Inger Cedborg välförtjänt uppmärksammad för sitt engagemang i klubbens och ridskolans historia. Även Karin Osbeck, som slutar på Enskede Ridskola i vår, fick diplom av Enskede Ridsällskapet till rungande applåder. Alla utmärkelser och motiveringar kan du läsa om nedan.

Stort tack till årsmiddagens festkommitté och alla andra som hjälpte till, och till alla som kom på årsmötet och festen! Nästa år gör vi om det igen!

Diplom och motiveringar:

Inger Cedborg – kategori ”Klippa”

För att du oförtrutet verkar inom många områden i klubbens arbete och för ditt intresse för, och förmedlande av, ridskolans och ridsällskapets historia.

Wilma Jansson – kategori ”Under 25”, barnens favvoridlärare 

För att du under 2017 med stort engagemang, tålamod och mycket värme utbildat våra yngre medlemmar i den ädla ridkonsten.

Erica Lindblomkategori ”Under 25”, coach
För att du, på ett mycket positivt och inspirerande sätt, coachat dina kamrater på tävlingar under 2017 inom området dressyr.

Conny Broberg – kategori ”Under 100”, coach 

För ditt lugna, kunniga och mångfaldiga medverkande som coach inom området hoppning under 2017.

Clara Bergström – kategori ”Mest frekventa”

För ditt stora engagemang och din tjänstvillighet som domare i  klubbens tävlingar under 2017.

Lorraine Daum
För att du, som avgående ordförande för ERS, lagt ner otroligt mycket tid och engagemang i klubben och dess medlemmar.

Karin Osbeck – kategori ”Avgående”

För att du, under väldigt många år, tillfört så otroligt mycket för alla våra medlemmar och för ditt engagemang i stort och smått.

2018-02-26T10:01:38+01:0026 februari 2018|