En superhelg för ERS Ledstjärnor på
Finntorp Gård

>En superhelg för ERS Ledstjärnor på
Finntorp Gård

Nu i helgen, 24-25 september, var våra Ledstjärnor på en lägerweekend med fokus på ridträning och teamutveckling. Schemat var fullspäckat med ridning och en massa aktiviteter och övningar för att stärka teamet och ge insikter om hur man själv påverkar och bidrar till hur samarbetet och andan är i en grupp. Ridträningen under helgen leddes av vår egen Irène von Rosen Eklund.

Enskede Ridsällskaps Ledstjärnor är ett årslångt utvecklingsprojekt för tolv ungdomar i klubben mellan 13-15 år. Fokus är på personlig utveckling, det egna ledarskapet, att må bra och ridträning.

Under hösten kommer gruppen får lära sig mer om hälsa och hur man långsiktigt mår bra, och även få träna på och få tips på hur man talar inför andra. Dessutom kommer Svenska Blå Stjärnan hit och lär gruppen om hästvård och säkerhet i stallet.

Vill du veta mer kontakta våra projektledare Charlott Waleij och Anna Norrby eller klubbstyrelsen. Enklast når du dem genom att mejla medlem@enskederidsallskap.se

 

2017-01-16T12:31:03+01:0026 september 2016|