Är du mellan 13-15 år och vill vara med i Ledstjärnor 2016?

>Är du mellan 13-15 år och vill vara med i Ledstjärnor 2016?
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen på inspirationsträff med Lotta Wanning
Onsdag 20 april, kl 18.00-19.30 – Plats: Teorisalen, Enskede Ridskola

Denna träff är den första inspirationsträffen av sex i vår satsning på personlig utveckling som vi har möjlighet att erbjuda 16 av våra medlemmar i åldersgruppen 13-15 år. Förutom att lyssna till en inspirerande och rolig föreläsning fylld med praktiska tips och igenkänning kommer vi att berätta om projektet Ledstjärnor 2016 och hur du ansöker om att delta.

Kort om Ledstjärnor 2016 – eller läs mer här!
Under sex träffar kommer vi att tillsammans med inspirerande och kunniga föreläsare stärka deltagarna i

Mental coachning – Mål och motivation – Självkännedom och självkänsla – Teambuilding – Hälsa, kost och motion – Ledarskap.

Ett läger med övernattning vid Finntorps gård i Flen med ridning och utvecklande aktiviteter ingår också.

Inspirationsträffen den 20 april är öppen för alla mellan 13-15 år. Då kommer du dels få veta mer om de olika inspirationsträffarna och dels lyssna på en inspirerande och rolig föreläsning med Lotta Wanning.

Om föreläsaren och coachen Lotta Wanning
Lotta Wannings stora sport och intresse har sedan hon var liten varit hästar, även om hon också har provat på många andra idrotter som till exempel basket och simning. Lotta är idrottscoach, mental tränare, ridlärare (Level II) och C-tränare i dressyr, och arbetar bland annat med uppdrag för SISU Idrottsutbildarna.

Detta är en satsning på engagerade och ansvarstagande ungdomar i klubben och som aktivt deltar i olika arrangemang och vill sprida sin kunskap till andra.

HUR blir utvald att vara med i projektet Ledstjärnor 2016?
Om du är medlem i ERS, dvs betalt medlemsavgiften, och är i åldern 13-15 år så tveka inte att maila en ansökan om att få vara med i projektet i år! Berätta (motivera kort) varför just du ska vara med i projektet, vad du heter och hur gammal du är samt ett telefonnummer och mailadress till någon av dina föräldrar.

Kom till den första inspirationsträffen den 20 april så får du veta mer och lyssna till en inspirerande föreläsning med Lotta Wanning. Anmälan till första inspirationsträffen görs på anmälningslista uppsatt i Stora Stallet från och med den 23 mars 2016.

VEM blir uttagen?
En särskild grupp inom styrelsen vid Enskede Ridsällskap går igenom ansökningarna och väljer ut de som de finner mest motiverade att delta.  Om du är antagen till Ledstjärnor 2016 meddelas detta senast den 8 maj 2016.

Senast den 28 april behöver vi din ansökan till Ledstjärnor 2016!

Ansökan mailas till: medlem@enskederidsallskap. Märk ansökan med ”Ledstjärnor 2016”. Utbildningsprojektet Ledstjärnor 2016, är skräddarsytt för våra ungdomar i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

Vill ni veta mer, kontakta gärna
Katarina Nordlund, katarina.nordlund@me.com, eller Carolina Bastigkeit, carolina.bastigkeit@gmail.com, som är ansvariga från klubbstyrelsen och som ledde projektet under 2015.

Du kan också kontakta Charlott Waleij, charlott@nufort.se, eller
Anna Norrby, anna.m.norrby@telia.com, som är projektledare i år.

Vi önskar dig varmt välkommen,

Charlott Waleij, Anna Norrby, Carolina Bastigkeit och Katarina Nordlund