Återsamling för dig som var med i Framtidshopp 2015

>Återsamling för dig som var med i Framtidshopp 2015
Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.
Vi har lyckats bjuda in fantastiska föreläsaren och coachen LOTTA WANNING till Enskede Ridsällskap igen!
Det blir en kort, uppföljande och inspirerande föreläsning med möjlighet till frågor och diskussioner för dig som var med i Framtidshopp 2015. Vi önskar dig varmt välkommen! Om du inte kan delta meddela detta snarast till Carolina Bastigkeit, mejl carolina.bastigkeit@gmail.com.
Carolina Bastigkeit & Katarina Nordlund
projektledare för Framtidshopp 2015

Framtidshopp 15 var en satsning på engagerade och ansvarstagande ungdomar i klubben som lägger ner mycket av sin tid på att vara i stallet och aktivt deltar i olika arrangemang och sprider sin kunskap till andra. Under 2015 genomfördes ex träffar och utbildningstillfällen att äga rum med erfarna föreläsare och kunniga lärare från idrottsrörelsen och Svenska ridsportsförbundet på teman som:  Mental coaching – Mål och motivation – Självkännedom och självkänsla – Teambuilding – Hälsa, kost och motion – Ledarskap.

Syftet var att ge våra ungdomar verktyg för personlig utveckling som kommer att stärka dem som aktiva idrottare inom ridsporten både individuellt och i grupp.

Projektet kunde genomföras med finansiering av Idrottslyftet, SISU Idrottsutbildningar och Stockholm Stads Fritidsförvaltning.