Rapport från USEKs kickoff

>Rapport från USEKs kickoff

Söndag den 6 maj ordnade Filippa, Therese och Ewa från styrelsen en kickoff för och med USEK. Här kommer en rapport från dagen.

Vi startade dagen på stallbacken med några samarbetsövningar. USEK-gänget fick bland annat forma ord (ponniernas namn) med sina kroppar. Sedan fick de svara på lite frågor och vi hade en diskussion om värderingar, t.ex.:

  • vilka värden är viktiga i samvaron med hästar respektive människor
  • hur är en bra ledare
  • om kommunikationen inte fungerar vad kan det bero på mm.

Sen fixade vi kvickt fram en härlig lunch som vi åt ute i solen på stallbacken. Lunchen avslutades med glass och jordgubbar, en härlig sommarefterrätt i försommarvädret. Nu närmade sig dagens höjdpunkt, rida islandshäst på Fors gård Så vi packade in oss i bilarna och begav oss iväg.

Väl framme var vi lite tidiga så vi kunde strosa runt och hälsa på hästarna och njuta lite i solen. Sedan tilldelades vi hästar, vilka små söta fluffbollar. Sen var det äntligen dags för att sitta upp, vilket vi gjorde på stallbacken och sen åkte vi iväg.

Det blev en riktigt härlig tur på ridvägar och längs fälten. Det blev tyvärr ingen galopp men istället mycket tölt. Så härligt att sitta där och forsa fram i snabb tölt, det är som att sitta i en fåtölj! En liten bonus var att vi fick se en räv, något man inte ser så ofta på dagtid.

På det hela tagen en härlig dag med ett härligt gäng!

Filippa, Therese och Ewa,
Barn & ungdomsverksamhet

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

2018-08-11T21:04:45+02:001 juni 2018|