Lyckad Rykt KM 2018 med duktiga deltagare

>Lyckad Rykt KM 2018 med duktiga deltagare

Vi började med att ha smörjmys, alla tog varsitt träns och sadel och började smörja. Efter det samlades vi i teorisalen. Där hade vi upprop och genomgång. Sedan gick alla till stallet och hämtade borstar och ställde sig vid hästarna de skulle rykta. Alla började rykta och de hade 45 minuter på sig. När tiden var slut ställde sig alla utanför hästarnas boxar/spiltor. Efter det gick alla deltagarna med Ester och Victoria till teorisalen medans Alice, Carl, Niamh, Johanna och Gabrielle bedömde hästarna. Det tog ungefär 30 min att bedöma alla hästarna och fylla i protokollen. Alla samlades i teorisalen för att få tillbaka sina protokoll.

Stort grattis till Leona som kom på första plats med Nislanska och Tuva och Hanna som kom på andra och tredje plats, Robin Hood och Delight!

Detta bildspel kräver JavaScript.

2018-05-03T18:50:52+02:003 maj 2018|