ERS fritidsledare, Louise Lundborg, slutar sin anställning

>ERS fritidsledare, Louise Lundborg, slutar sin anställning

Louise har blivit erbjuden en heltidsanställning som fritidsledare på en skola och har valt att anta den nya utmaningen. Louise har jobbat för Enskede Ridsällskap sedan september 2015, och har genom sitt engagerade sätt bidragit till att vidareutveckla vår barn- och ungdomsverksamhet bland annat genom att erbjuda våra barn och ungdomar en rad olika utvecklande och roliga aktiviteter.

Vi önskar Louise ett stort lycka till med hennes nya anställning och framtida utmaningar. Louise sista arbetsdag är den 8 januari 2017. Klubbstyrelsen kommer tillsammans med Ryttaralliansen påbörja rekryteringen av ny fritidsledare. I det fall du har frågor, och/eller tips gällande ny fritidsledare är du varmt välkommen att kontakta:

Lorraine Daum, ordförande, tel 070-874 15 93, mejl lorrainedaum@gmail.com
Charlotte Dahlman, klubbstyrelsens ansvarig barn- och ungdom, mejl charlotte.dahlman@telia.com
Katarina Nordlund, vice ordförande, tel 070-208 70 33, mejl katarina.nordlund@me.com
2016-12-19T16:31:27+01:009 december 2016|