Nu drar årets Ponnycup igång
– kul tävling för dig som vill börja tävla

>Nu drar årets Ponnycup igång
– kul tävling för dig som vill börja tävla

Ponnycupen är en utbildningstävling mellan föreningar/ridskolor i Stor-Stockholm och är en lagtävling som bygger på lek och glädje. Tanken är att de som deltar på ett enkelt och roligt sätt ska få tävlingsrutin och erfarenhet.

Även under denna omgång (ht 2016/vt2017) av ponnycupen har Enskede Ridsällskap deltagande lag både i dressyr och hoppning. Lagledare för Ponnycupen dressyr är Paula Pukk och för Ponnycupen hoppning Charlott Waleij.

Deltagande i Ponncupen ska genomsyras av glädje, kamratskap, respekt för varandra, god säkerhet och sportmanship. Det innebär att ledare och föräldrar har ett stort ansvar för att cuperna genomförs på ett positivt och utbildande sätt för deltagarna. Tänk på att även ledare och föräldrar representerar vår ridklubb, Enskede Ridsällskap.

Kom ihåg!

  • Ponnyryttare är inte elitidrottare
  • Domare är mänskliga
  • Funktionärer är ideella
  • Föräldrar hejar på alla
  • Ponnycupen bygger på lek och glädje

(Utdrag från http://www.ridsport.se/stockholm om Ponnycupen)

 

Vill du veta mer mer läs här! http://www.enskederidsallskap.se/tavling/tavla-externt/tavla-i-lag/ eller kontakta medlem@enskederidsallskap.se

På bilden är 2015/2016 års lag i Ponnycupen Hoppning.

2016-10-12T12:38:34+02:0011 oktober 2016|