En härlig medlemsdag

>En härlig medlemsdag

Tack till alla medlemmar som kom till vår medlemsdag igår och gjorde dagen till en riktig succé!

Många ville köpa våra nya klubbkläder, fiska i fiskdammen, rida på några ponnys, få sitt ansikte målat med sin favorit häst eller helt enkelt fika i solen.

Efter det fylldes läktaren när det blev dags för uppvisningen. Tyvärr uteblev voltige delen men Malin Hellstedt bjöd istället på en riktig show! Malin red först en PRE-valack som heter Ganador (den vita hästen på bilderna) och visade en blandning av klassisk ridkonst och tricks. Efter det jobbade hon led Wout van het Ruyerhof på lång tygel. Wout är den svarta hästen på bilderna som har medverkat på många shower med bland annat Falsterbo eller Göteborg Horse Show. Bonus var Existence, en miniatyr häst som är endast 2,5 år gammal. Den fick även jobba på lång tygel och charmerade hela publiken. Efter uppvisningen fick folk komma ner och klappa på hästarna och ställa frågor till Malin, det uppskattades mycket!

Tack alla som kom och tack till alla funktionärer!

Fler bilder finns på vår Facebook sida >>. Har du fler bilder från igår? Maila gärna dem till medlem@enskederidsallskap.se.

MalinHellsted-Wout

MalinHellstedt

2017-01-16T12:31:04+01:0011 september 2016|