Nytt angående betalning till tävling!

>Nytt angående betalning till tävling!

Gäller endast dressyrtävlingar.

Nu kan ni betala via swish till ERS-tävlingskonto när det är klubbtävlingar i dressyr.
För att slippa kontanthanteringen föredrar vi att ni betalar via swish, men självklart kan ni fortfarande betala kontant vid samlingen om ni inte har tillgång till swish. Swisha aldrig innan startlistan kommit upp, men gärna senast på fredagen innan tävlingen. Om ni betalar på helgen så ser vi din inbetalning förrän på måndagen. Vid sen swishbetalning måste ni kunna visa upp att ni har betalt. Om ni har betalt via swish och sen av någon anledning måste avanmäla (innan lördag kl 12) eller om hästen blir sjuk/halt får ni naturligtvis tillbaka pengarna.

SWISH-nummer: 123 029 51 96.
Var tydlig och märk din betalning med: Ryttarens namn, häst och vilken tävling det gäller tex: ”Camilla Holm -Niccoro, dressyrtävling 7 feb”

2016-03-11T09:03:00+01:0031 januari 2016|