Information från Tävlingskommittén

>Information från Tävlingskommittén
Välkomna tillbaka efter sommaruppehållet!

Vi i TK har nu hunnit ha ett par möten där vi lagt upp planen för hösten. P.g.a. rådande omständigheter så kommer det se lite annorlunda ut med dels lite annorlunda tävlingsformer, färre antal deltagare per tillfälle och utan publik. Här ovan ser ni preliminära tävlingskalendern för hösten.

På dressyrsidan kommer vi köra tre programridningar, en på kort bana nivå LC-LB och två på lång bana nivå LB-LA. Hoppningen kommer ha tre Clear Rounds, varav två tillfällen 50-70 cm och ett på 80+ cm. Klubbmästerskapen som avslutar hösten kommer avgöras som vanligt i båda grenarna, men utan förklasser.
Mer information kommer stå på respektive anslag som läggs upp här på hemsidan ca 2-3 veckor innan tävlingen.

Om ni har frågor eller önskemål angående tävlingsverksamheten är det bara att höra av sig till oss på vår mail: tk.ers@hotmail.com

Hoppas vi ses i höst!

/Tävlingskommittén
Ingela Söder, Frida Wesström, Camilla Holm, Sara Fröcklin, Anna Falk och Clara Bergström

2020-09-09T17:46:40+02:009 september 2020|