Första klubbhoppningen – både för hösten och två nya hinder!

>Första klubbhoppningen – både för hösten och två nya hinder!

Idag hade vi höstens första och enda klubbhoppning. Vi hade 13 starter som alla red Clear Round på höjder mellan 60-90 cm. Det blev en härlig dag med många fina rundor och duktiga ryttare som kämpade med dagens bana! Stort tack till er som hjälpt till under dagen, och tack till Ellinor Skymne som coachade under dagen.

Något som gjorde dagen ännu bättre var att det äntligen var premiärdags på klubbhoppning för vårt fina Ride Against Cancer-hinder som vi medlemmar med hjälp av MIKAs LOOKs samlade ihop till förra hösten, och även det sprillans nya hindret vi fått från Erik Olsson Fastighetsförmedling! Vi är så glada och tacksamma att vi har så fina hinder!

Nu ser vi framemot våren då det kommer vara fler hopp-tillfällen och förhoppningsvis lite bättre väder så vi kan vara ute på utebanan också!

Ride Against Cancer hindret

Det helt nya hindret från Erik Olsson Fastighetsförmedling

2021-11-28T22:02:40+01:0028 november 2021|