Farväl Neo och Cinderella

>Farväl Neo och Cinderella

Vi har i dagarna fått säga farväl till två av våra fina kamrater på ridskolan..

Cinderella
Den fina ponnyn Cinderella som kom ganska oskolad som 6-åring till ridskolan 2001. Men med tillridning och med tiden blev det en mycket populär ponny, som både gick hoppning och dressyr, inte den lättaste att galoppera men snäll för det mesta. Hon har också varit en trygg på ponny de senaste åren, för de minsta barnen att lära sig rida på, tack för den här tiden. Cindy fick återkommande problem med hältor och den här gången gick det tyvärr inte att göra mer.

Neo
Den bruna och vänliga valacken kom till oss när han var sju år 2010. Blev genast en populär häst, både för de mindre rutinerade men ingick också i Allsvenskan i dressyr och tävlades framgångsrikt av bl.a. Åsa Fritzell och Rosi Berglund. En snäll häst som alltid ställde upp, både i hoppningen och dressyren. Tyvärr satte kroppen stopp och det är med sorg vi säger hej då till Neo när han nu galopperat vidare på de evigt gröna ängarna.
/Irene

2016-02-16T22:39:27+01:0011 januari 2016|