Hurra! En 5e plats (av 27) för Enskedes ponnylag i hoppallsvenskan div II, 2017

>Hurra! En 5e plats (av 27) för Enskedes ponnylag i hoppallsvenskan div II, 2017

Idag reds finalen i ponnyallsvenskan div II hoppning på Runsten Equestrian (Lätt C+).

Dagens lag bestod av Linn Karlsson-Kinga, Victoria Paulsson-Pat och Alexandra Waleij-Bill. Tyvärr kunde vår fjärde lagmedlem, Myrna, inte rida finalen pga skada från tidigare omgång. I sann laganda deltog hon såklart ändå fast från läktaren.

Trots fina resultat i de två första omgångarna så bjöd dagens final på det bästa resultatet hittills. Säkra rundor på taggade ponnys resulterade i två felfria ekipage och ett olyckligt nedslag för det sista. Våra 4 fel räckte till en 5e plats och det är inte illa då 27 lag deltog i allsvenskan detta år!

Stort grattis tjejer och ERS som har så fina hästar. Det har varit så kul att coacha/lagleda er. Ett varmt tack till alla föräldrar och skötare som supportat laget under de olika omgångarna. Ni är guld värda! Nu laddar vi för nästa år! / Sara Fröcklin – stolt lagledare

Foto:  Stig ”Stigge” Karlsson

Resultat i Equipe>>

Linn Karlsson-Kinga      

Victoria Paulsson-Pat

Alexandra Waleij-Bill

 

2017-10-21T22:27:16+02:0021 oktober 2017|