Rapport från finalen i allsvenskan dressyr

>Rapport från finalen i allsvenskan dressyr

Genom en förstaplats och en tredjeplats i de två grundomgångarna i allsvenskan dressyr div 3 kvalificerade sig Enskede till finalen som i dag reds på Vallentuna. Tävlingen reds i LB:3.
Först ut för Enskede i lagklassen var Mirjam Karlsson på Forest Mirage som ägs av Barbro Ström. Ekipaget visade upp en mycket prydlig ritt som de tre domarna var väldigt oense om hur den skulle bedömas, det blev totalt en placering i mitten av startfältet.
Enskedes andra ekipage var Erica Lindblom på Zeller (Harry). Det var ekipagets premiär på dressyrbanan utanför Enskede. På framridningen var de så fina men tyvärr hade Harry ingen lust när det väl var dags för tävling, han frös fast och det blev inte någon ritt. Det var inte någon lätt tävlingsplats, utebana och tre röda domarkurer. I första klassen kom ekipaget iaf runt även om Harry ofta satte sig på tvären.
Mia Tiderman och Zero var lagets tredje ryttare. Mia valde dock att stryka sig då det ändå inte spelade någon roll för laget. I förklassen LB:2 kom ekipaget i mitten av klassen.
Enskedes hästskötare, medhjälpare, chaufförer och publik hade iaf en trevlig dag i solen.
I laget har även Ingela Söder och Alonso ingått, i dag var hon lagledare.

2017-05-28T22:00:18+02:0028 maj 2017|