1 förlust, 1 oavgjord o 2 guldmedaljer

>1 förlust, 1 oavgjord o 2 guldmedaljer

I söndags den 19 februari hade ERS ponnycupslag i hoppning en lång tävlingsdag. Samling i stallet 8.00 för avfärd mot Vallentuna. Vi började med sedvanlig rundvandring innan matchen. I laget på fm red: Linn Karlsson, Johanna Häger, Amanda Lakowitz, Gabrielle Söderberg, Victoria Paulsson och Alexandra Waleij. Vi hade ett oturligt stopp för mycket och mötet slutade med förlust. Guldmedaljen gick till Gabrielle som gjorde debut på bortaplan, grattis. Vallentuna bjöd på  mycket gott och vi hade en trevlig stund i deras café.

Sedan hastade vi hem till Enskede igen. Efter en snabb lunch i styrelserummet var det dags att bygga bana och göra iordning våra ponnyer. Vi hade god hjälp att bygga bana av våra engagerade föräldrar, tack för det! I laget på em red:

Frida Jönsson – Kinga

Gabrielle Söderberg – Bill

Johanna Häger- Gilbert

Linn Karlsson – Delight

Victoria Paulsson – Pie

Alexandra Waleij – Foxey

Detta möte slutade oavgjort. Guldmedaljerna gick till 2 ryttare som hade exakt lika tid, Vallentunas ryttare på Pie och Alexandra på Foxey. Då det blev delat guld så delas ingen silvermedalj ut. Pie som gjorde debut i ponnycupen gjorde det med den äran, 2 st felfria rundor blev det!

Lagledare och coach var Charlott Waleij.

2017-02-23T19:57:44+01:0023 februari 2017|