Dagens klubbhoppning bjöd på
många utmaningar och fina ritter.

>Dagens klubbhoppning bjöd på
många utmaningar och fina ritter.

I dagens klubbhoppning fick vi se många fina rundor.

I clear round klassen för ponny briljerade stjärnan Bill och var felfri med båda sina ryttare. Kandi som debuterade i tävlingssammanhang tyckte att tävlingsbommarna var farliga. Dakari och Dortjee var lite busiga för dagen men stod ändå för många fina språng under framridning och på banan.

I clear round för häst satte alla ryttare varsin nolla.

Klassen med två faser vanns av Kira Haapanen och Niccoro.

Stort tack till Emelie som coachade, Maria som dömde och även till alla er som deltar i tävlingarna, utan er skulle vi inte kunna arrangera några tävlingar. Nu tar vi ett litet tävlingsuppehåll och kör vidare i början av 2017.

/ Sarah tävlingsledare.

161127resultathoppning

2021-10-25T18:10:44+02:0027 november 2016|