Årets klubbmästare i hoppning är korade!

>Årets klubbmästare i hoppning är korade!

GRATTIS till årets klubbmästare i hoppning, Sarah Löfgren på Hortensia och Victoria Paulsson på Kinga, som red både felfritt och på snabbast tid! Ett stort grattis också till tvåorna, Conny Broberg på GT och Linn Karlsson på Bill, som även dom red felfria rundor.

Dagen bjöd överlag på många felfria ritter och det är kul att se att vi har så många duktiga hoppryttare och hästar på Enskede.

Nu när den sista hopptävlingen för vårterminen är över så vill vi också passa på att rikta ett varmt tack till alla funktionärer och föräldrar som ställt upp under årets hopptävlingar. Det gör jobbet som tävlingsledare så mycket enklare och roligare.

Nu laddar vi inför hösten!

(fler bilder finns på vår Facebook sida)

KM2016-resultat

2021-10-25T18:18:08+02:0017 april 2016|