Hjälp valberedningen att hitta vår nästa ordförande!

>>Hjälp valberedningen att hitta vår nästa ordförande!
Hjälp valberedningen att hitta vår nästa ordförande!2020-11-13T20:13:31+00:00

Hej alla ridskoleryttare och föräldrar till våra yngre ryttare!

Valberedningen vädjar om hjälp!

Föreningen behöver en ny ordförande, eftersom nuvarande avgår!

Vi letar efter en person som vill ställa sig till förfogande för att bli vald till ordförande. En person som är van vid föreningsarbete och som gärna får ha erfarenhet som ordförande i en föreningsstyrelse.

Du behöver inte ha kunskaper i förväg om ridning eller om de aktiviteter som genomförs på ridskolan och i föreningens regi. Avgående ordförande ser till att lämna över och finns även till hands när frågor uppstår. Övriga i styrelsen är också insatta i föreningens arbete och kan stötta ny ordförande.

Enskede Ridsällskap är den ideella förening som tillsammans med Enskede ridskola AB bedriver verksamhet på Enskede ridanläggning. Enskede ridskola bedriver själva ridskoleverksamheten, de ser till att det finns personal och hästar på plats. Föreningen har hand om den avsuttna verksamheten, är kontaktperson för vår fritidsledare, söker stöd från kommunen för medlemsaktiviteter med mera. Enskede Ridsällskap är medlem i Svenska Ridsportförbundet och får därför anordna inbjudningstävlingar, som vi har på den fina anläggningen.

Välkommen att höra av dig till valberedningens samordnare, Maggi. Om du har frågor om ordförandeskapet, kontakta gärna nuvarande ordförande Tess Wallin, 070–9955473.

Vänlig novemberhälsning,

Valberedningen

Lisa, Mia & Maggi

Maggi Fryklöf, Lisa Westergren & Mia Johansson

Kontakt:

maggi@maggisbyra.se

0708–940594